Wong Ganteng…


Uwong kang tak tresnani

Uwong kang tak puji puji

Uwong kang nyenengke atiku

Yaiku wong ganteng seng ana nang desaku kae

Aku bingung

Ngapa aku tresna marang kowe?

Ngapa aku muji muji kowe?

Kuwi mung amarga aku kepincut karo gantengmu

Uwong ganteng pancen nyenengake

Uwong ganteng pancen bingungke

Mung nyawang wae seneng

Apa maneh nduweni

Duh wong ganteng

Aku seneng kowe

Aku sayang kowe

Apa kowe reti kuwi?

Senengku mergo kowe

Tresnaku mung kanggo kowe

Siji seng nang atiku

Mung kowe wong ganteng neng desaku

Karya : Linda

Perihal zonagaulku
aku masih pelajar di smk 1 karanganyar, tepatnya masih kelas dua hehehehehehehehe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: